Termometru digital cu masurare rapida, cu tija metaliza de inox alimentar de lungime de 14.5 cm. Termometrul se foloseste pentru verificarea painii coapte. Painea este gata cand temperatura normala din interior este de 90-95 grade Celsius;
De asemenea poate fi folosit cu succes si la verificarea fripturii, altor preparate la cuptor. Termometrul de identificare a temperaturii interne a alimentelor preparate la cuptor
este ideal deoarece ne asigura ca gatim in conditii de siguranta din punct de vedere a temperaturii si ca orice bacterii daunatoare au fost distruse.
Are optiunea de oprirea automata dupa 10 minute pentru a economisi energia bateriei si atentioneaza atunci cand bateria este descarcata.
Se livreaza cu cutie de depozitare din PVC transparent.
Greutate: 48g
Dimensiuni: 23 X 2 X 2 cm
Voltaj: 1.5V Baterie inclusa.
Interval de masurare: de la -50 grade pana +300 grade
Acuratete: ±1°C/ F°
Frecventa de masurare: 1sec, 10 sec, Sleep, Autoselectare.
Carmen LUPU (proprietar verificat) –
Este foarte util in stabilirea temperaturii aluatului de paine in timpul dospirii, astfel obtin paini fermentate corect.
Angelica (proprietar verificat) –
Recomand!
VERONICA KISS (proprietar verificat) –
Foarte util..
Gabriela (proprietar verificat) –
Foarte util
Raluca (proprietar verificat) –
Perfect pentru patiserie si brutarie!
Adriana Claudia horvat (proprietar verificat) –
nu am reusit sa il descarc