Curs de brutarit Teams (10 persoane): Atelier de paine cu Iulian Dutu de la Turtita Fermecata

1.350,00lei

Descoperă meșteșugul pâinii tradiționale și invață sa faci pâine ca pe vremuri !
Participă la atelierele noastre practice și petrece câteva ore, învațând să plămadești pâine cu maia naturală – dar și alte bunătățuri pe care le poți face din același aluat. Integrează această activitate in programul zilnic, indiferent de cât de ocupat ai fi.
Află povestea bobului de grâu, din câmp până la pâinea noastră cea de toate zilele. Descoperă istoria cerealelor antice de la domesticirea lor și până la varietățile moderne. Invață despre tipurile de cuptoare pentru copt pâinea, de la cele folosite in antichitate, pana la cele de ultimă tehnologie.

 

„Pasiunea mea este brutaria taraneasca si de la sfarsitul lui 2009 am facut acasa dar si pentru diferite evenimente mai mici sau mai mari, mii de paini.

Specificitatea painilor mele este data de faptul ca nu folosesc drojdie de bere, plamadind painile doar cu 3 ingrediente: faina, apa si sare.”

Iulian Dutu,  maestru brutar artizan

Cursul se adreseaza grupurilor de maxim 10  persoane, iar cursantii vor beneficia de pregatire intr-o locatie aleasa chiar de ei (desigur, trebuie sa aiba un cuptor disponibil)!

Toti cursantii vor primi cadou 1 baneton de rachita de 0.5 Kg si o racleta din plastic de modelat aluatul.   

 

Golește
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

143.40 Lei x 12 rate

SKU: BSA.0003 Categorie:

Tematica cursurilor:

Aluaturi hidratate: Ciabatta & Focaccia

In acest curs vom invata cum sa manipulam aluaturile cu maia foarte hidratate, cu multa apa – 80, 90 % din care vom coace 2 preparate tipice Italiei, si anume ciabatta si focaccia.

Pizza acasa – stiluri, secrete, trucuri

Acest curs este destinat celor ce doresc sa invete teoretic si practic cum se poate face acasa un aluat mai sanatos – fara drojdie comerciala, din care se pot pregati mai multe feluri de pizza. Vom explora diferentele dintre tipurile de pizza si va voi impartasi secretele obtinerii unei pizza delicioase, chiar la tine acasa.

Un aluat = paine, chifle, lipii

Acest curs este destinat celor ce doresc sa invete teoretic si practic cum se poate face acasa un aluat mai sanatos – fara drojdie comerciala, din care se pot pregati diferite preparate de brutarie. In atelierul propus vom face impreuna paine, chifle si lipii ce au ca numitor comun faptul ca sunt pregatite cu drojdie naturala – maia.

Aluaturi cu maia pentru oameni ocupati

Acest curs este destinat celor ce doresc sa invete teoretic si practic cum se poate face acasa un aluat mai sanatos – fara drojdie comerciala, din care se pot pregati diferite preparate de brutarie si cum să integreze „plămădirea“ pâinii în programul de zi cu zi. In atelierul propus vom face impreuna paine, pizza si chifle ce au ca numitor comun faptul ca sunt pregatite cu drojdie naturala – maia.

Toate atelierele dureaza intre 3 si 4 ore si includ un suport de curs ( ebook in format PDF ) si fainurile cu care vom lucra aluatul pe care il luam acasa. Doritorii pot pleca si cu un borcanel cu maia care va ramane pentru viitoarele paini.

 

Nota:

Cursurile se vor programa intr-un interval de 7-10 zile de la data comenzii. Va trebui sa asigurati spatiul necesar pentru desfasurarea cursului, cu respectarea conditiilor de distantare sociala in vigoare. 

Pentru comenzi ferme va rugam sa achitati prin card bancar sau transfer bancar.

Tematica Curs

Aluaturi cu maia pentru oameni ocupati, Un aluat = paine, chifle, lipii, Pizza acasa – stiluri, secrete, trucuri, Aluaturi hidratate: Ciabatta & Focaccia

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.