Tematica cursurilor:
Aluaturi hidratate: Ciabatta & Focaccia
In acest curs vom invata cum sa manipulam aluaturile cu maia foarte hidratate, cu multa apa – 80, 90 % din care vom coace 2 preparate tipice Italiei, si anume ciabatta si focaccia.
Pizza acasa – stiluri, secrete, trucuri
Acest curs este destinat celor ce doresc sa invete teoretic si practic cum se poate face acasa un aluat mai sanatos – fara drojdie comerciala, din care se pot pregati mai multe feluri de pizza. Vom explora diferentele dintre tipurile de pizza si va voi impartasi secretele obtinerii unei pizza delicioase, chiar la tine acasa.
Un aluat = paine, chifle, lipii
Acest curs este destinat celor ce doresc sa invete teoretic si practic cum se poate face acasa un aluat mai sanatos – fara drojdie comerciala, din care se pot pregati diferite preparate de brutarie. In atelierul propus vom face impreuna paine, chifle si lipii ce au ca numitor comun faptul ca sunt pregatite cu drojdie naturala – maia.
Aluaturi cu maia pentru oameni ocupati
Acest curs este destinat celor ce doresc sa invete teoretic si practic cum se poate face acasa un aluat mai sanatos – fara drojdie comerciala, din care se pot pregati diferite preparate de brutarie si cum să integreze „plămădirea“ pâinii în programul de zi cu zi. In atelierul propus vom face impreuna paine, pizza si chifle ce au ca numitor comun faptul ca sunt pregatite cu drojdie naturala – maia.
Toate atelierele dureaza intre 3 si 4 ore si includ un suport de curs ( ebook in format PDF ) si fainurile cu care vom lucra aluatul pe care il luam acasa. Doritorii pot pleca si cu un borcanel cu maia care va ramane pentru viitoarele paini.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.